bdsm, narsismi, narsisti, pettäminen, pettäjä, salasuhde, toinen nainen, uskottomuus

maanantai 27. helmikuuta 2017

"J sanoi, että oli yrittänyt erota susta monta kertaa" ja muita pettämisestä narahtaneen hätävaleita

En ole ylpeä siitä, miten pitkäksi annoin meidän suhteemme lopulta kestää. Tuskin toimisin toisellakaan kerralla toisin, koska olin suhteemme aikana niin jumalattoman rakastunut, etten kerta kaikkiaan pystynyt irtautumaan J:stä. Sen kautta toisaalta ymmärrän, miksi J:n rakastuneen naisystävän on ollut niin vaikea lähteä tuosta suhteesta senkään jälkeen kun hän sai tietää heidän koko suhteensa perustuneen valheille ja kusetukselle - naisen tietoiselle sumutukselle.

Yritin lähteä suhteesta monta kertaa. Minulla ei vain oikein ollut välineitä siihen. Olin rakastunut ja henkisesti kiinni hänessä. Pelkäsin yksinjäämistä, joka on ollut yksi suurimmista peloistani parisuhteissa.

J ei suhtautunut hyvin yrityksiini irtautua suhteesta. Hän etsi kyllä avoimesti vaimoja itselleen, mutta minulle hän ei antanut lupaa etsiä ikäistäni poikaystävää. Minun kannaltani tilanne oli kinkkinen: en halunnut jäädä J:n kanssa suhteeseen kun hän menisi naimisiin ja alkaisi saada kumppaniensa kanssa lapsia ja olla yksi niistä nartuista, jotka J:n lapsia hoitaisivat. Niinpä kaikessa hiljaisuudessa etsin parisuhdetta, jonka avulla voisin laskeutua pehmeästi jaloilleni kun olisi aika päättää suhde J:hin.

Kun J hankki herpeksensä ja tartutti sen nykyiseen naisystäväänsäkin, olin shokissa. En voinut uskoa, että J oli niin käsittämättömän typerä. Siinä riidassa tuli esille myös vasta päättynyt oma semivakava suhteeni, josta J puolestaan raivostui. Sovimme erosta ja tapasimme viimeisen kerran. Tarkoitus oli jutella asiat halki kahvilassa ja lähteä eri teille.

Sitä keskustelua ei vain tullut. J vain pakotti kahvilan invavessaan, paiskasi seinään, avasi housunsa otatti suihin. Ilman kumia. Kielsi herpeksen kun siitä shokissa kysyin. Nuoletti itsensä ja häipyi. Se oli J:n kosto. Ei hän välittänyt tartuttiko herpeksen siinä minuunkin vai ei. Somesta näin myöhemmin hänen pakanneen laukkunsa ja vieneen naisystävänsä hyvittely-lepyttelylemmenlomalle ulkomaille. Ihanalle lomalle ulkomaille suhteen alussa sitouttaakseen itseensä kuten kaikki nykyistä edeltäneetkin naisystävät.

Sen erokeskustelun sain joitain viikkoja myöhemmin ja se oli valaiseva. Sain kaipaamiani vastauksia ja varmuuden J:n herpeksestä. Luulin että suhteemme oli ohi, mutta J ei vain pysynyt poissa. Hän tuli yhtenä marraskuisena yönä yllätyksenä humalassa luokseni ja pahoinpiteli vielä kerran. Harkitusti ja tyynenä. Löi nyrkillä kasvoihini ja piiskasi pakarani. Otatti suihin ilman kumia. Sen jälkeen käpertyi viereeni, otti syliin, lohdutti kun itkin ja silitti. Kuiskasi, että tällaista hänen tyttöystävään on olla.

Naisystävältä kuulin, että J oli kertonut hänelle ihastuneensa naiseen jo aikaisemmin, mutta mitään ei tapahtunut, koska nainen kuitenkin oli naimisissa. Laskeskelmieni mukaan sen on täytynyt olla sillä välillä kun J oli juuri eronnut mutta ei ollut vielä tavannut minua. J ei ollut ennen minua ehtinyt olla kauaa sinkkuna ja tavatessamme sain sen käsityksen, että hän oli käsitellyt eroa koko kesän eikä ollut valmis uuteen parisuhteeseen. En tutustuessamme saanut minkäänlaista viitettä siitä, että J olisi ollut ihastunut kehenkään ja halukas uuteen parisuhteeseen. Ajallisesti en kykene asettamaan tällaista "ihastumista" mihinkään väliin. Luulen, että se on vain naisystävää varten kehitetty valhe.

Mutta sitä mietin, kuinka paljon minulla loppujen lopuksi oli vaikutusta heidän parisuhteensa syntymiseen. Keväällä juuri ennen kuin he alkoivat tapailla kiinnitin huomiota siihen, miten paljon tämä nainen tykkäsi J:n päivityksistä facebookissa. Puhuin siitä J:lle ja kysyin oliko heidän välillään jotain. Kerroin, miltä se ulkopuolisen silmin vaikutti.

En tiedä onko J todellisuudessa ollut koskaan ihastunut tähän naiseen ja lähtikö hän iskemään naista vasta keskustelumme jälkeen uteliaana katsomaan saisiko naimisissa olevan naisen eroamaan aviomiehestään J:n vuoksi koska olin suunnannut hänen huomiotaan siihen, että nainen saattaisi olla kiinnostunut J:stä. Joskus toivoin, etten olisi puhunut J:lle huomioistani, mutta heidän suhteensa seurauksena säästyin pysyvältä sukupuolitaudilta; ilman naisystävää olisin tavannut J:tä ehkä useammin niihin aikoihin eli altistunut herpekselle viruksen ollessa aktiivinen. Olen vihannut naisystävää paljon, mutta ehkä minun pitäisi olla kiitollinen hänelle; hän otti herpeksen ikään kuin puolestani.

Jos naisystävän kertoma olisi totta, on vaikea selittää, miksi J petti häntä kuitenkin heti suhteen alusta saakka, jos olisi ollut niin ihastunut jo aiemmin. Luulisi, että J olisi keskittynyt vain tähän naisystävään hänet saatuaan, jos hän olisi ollut J:lle niin tärkeä. Minun tulkintani on, että nainen on vain yksi J:n hupaisista valloituksista: nainen, joka jätti aviomiehensä J:n vuoksi. Nainen, joka pilaa vartalonsa synnyttääkseen J:lle tämän pitkään toivoman "perillisen".

Heidän suhteensa alussa J:llä oli minut ja tukku muita naisia. J oli myös bongannut seksikkään nuoren naisen, joka oli kertonut avoimesti J:lle herpeksestään sukupuolialueella ja siihen syömästään estolääkkeestä. J tutki asiaa ja tuli siihen tulokseen, että todennäköisyys herpeksen tarttumiseen oli hyvin pieni kun toinen käytti estolääkitystä, ja nussi tyttöä ilman kondomia. Herpeshän siitä tuli ja J tartutti sen samantien naisystäväänkin, joka ei ilmeisesti nähnyt syytä käyttää kondomia uuden kumppaninsa kanssa vaan antautui samantien paljaalle. Ollessaan vielä naimisissa toisen kanssa.

Herpes on ollut J:lle kova pala. Hän myönsi ja kielsi sen vuorotellen minulle niin, että meni viikkoja ennen kuin ymmärsin oliko hänellä se vai ei. Sen jälkeen hän on systemaattisesti kieltänyt saaneensa ensioireiden jälkeen rakkuloita. J:n mukaan sekä hän että naisystävä ovat olleet oireettomia. Niinpä tietysti.

Naisystävältä kuulin, että herpes kukkii heillä molemmilla ja useamman kerran vuodessa. Nainen hoitaa kaiken herpekseen liittyvän, koska J ei kehtaa. Nainen oli se, joka oireiden tultua meni lääkäriin selvittämään asiaa - J ei ole hankkinut itselleen edes estolääkkeitä, koska ei ole kehdannut kertoa työterveydessä tartunnastaan. Ei sen puoleen, että J puhuisi asiasta edes naisystävälleen - J ei ota estolääkkeitä, ei kerro kun oireita on ja naisystävä on vain silmämääräisesti välillä epäillyt viruksen aktivoitumista J:llä, jolla herpes kukkii aika huomaamattomasti. Tsemppiä vain J:n tuleville "salarakkaille", joille hän ei varmasti kerro tartunnastaan.

J:n hankkiman herpeksen jälkeen yritin päästä eroon suhteestamme muutamia kertoja, mutta J ei päästänyt minua menemään. Viimeisin eroyritykseni oli vain kuukautta aiemmin kuin lopullinen eromme. J ei ottanut eropuheitani tosissaan, mutta ei toisaalta myöskään itse pysynyt minusta erossa kun erokeskustelu oli ollut hänen omasta aloitteestaan. Hän vain palasi aina luokseni, selittelemättä ja omistavana. Seikka, jota hän tuskin on viitsinyt kertoa naisystävälleen. Heidän kommunikaationsa suhteessaan on kuulemani valossa muutenkin "hienoa"; J vastaa naisystävänsä avoimuuteen niihin sointuvilla valheilla ja kusetuksella.

Naisystävä pitäköön vain hyvänään hienon miehensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näkevät vasta ne hyväksyttyäni - jätäthän viestistäsi nimet ja arvaukset blogissa esiintyvistä henkilöistä.