bdsm, narsismi, narsisti, pettäminen, pettäjä, salasuhde, toinen nainen, uskottomuus

tiistai 7. maaliskuuta 2017

"Olet turhaan mustasukkainen tulevalle vaimolleni. Ei hänelläkään tule olemaan helppoa. Kun hän on raskaana hoidan tietysti hänen turvonneita nilkkojaan ja pidän häntä hyvänä, mutta samalla nussin työpaikkani nuoria, viehkoja harjoittelijatyttöjä"

J:n naisystävähän on nyt raskaana J:lle, sääliksi käy J:n kertomusten valossa. On varmaan mukava tällä pariskunnalla kertoa myöhemmin lapsen tuskaillessa asiaa, että tällä(kin) on herpes "koska isi petti äitiä".

J:lle on ollut selvää, että hän tulee pettämään kumppaniaan silloinkin kun kumppani on raskaana ja tekemässä J:lle J:n kauan kaipaamaa jälkeläistä. J lukee hyvin ihmisiä ja heidän "tarpeitaan". En epäile hetkeäkään, etteikö J osaisi kohdella kotona kumppaniaan rakastavasti ja raskausaikana lämpimästi tukien. 

J osaa luoda toiselle tunteen ainutlaatuisuudesta, mutta se on illuusiota; todellisuudessa J lahjoo naisiaan samoilla kalliilla lahjoilla, hemmottelee ulkomaanmatkoilla ja kehuu samoin sanoin. Jopa J:n antamat lahjat kulkevat naiselta toiselle - tunne siinä sitten itseäsi erityiseksi.

Se kiero puoli tilanteessa vain on, että J tyydyttää tulevaisuudessakin seksuaaliset ja alistamiseen liittyvät tarpeensa muualla. J:tä ei tule häiritsemään, vaikka seksi raskauden vuoksi jäisi kotona hyvin vähiin tai olemattomiin, koska hän harrastaa joka tapauksessa seksiä muualla. Olen varma, että yhteydenottoni jälkeen J luopui muutamasta sivusuhteesta, koska sitä häneltä odotettiin. Hän paljasti muutaman suhteen mietittyään tarkoin strategiaa eli kuinka monta suhdetta on paljastettava kuullostaakseen uskottavalta ja mitä ylimääräistä hän voisi paljastaa lisätäkseen uskottavuuttaan.

Mutta nyt lähes vuotta myöhemmin ja naisen raskaana ollessa J:llä on tietysti sekä muutama vanha tuttavuus että tukku uusia panoja ohessa. Se on helppoa, koska J:llä on joustava työ ja hänen naisystävänsä ei ole luonteeltaan sellainen, että hän vahtisi ja kyttäisi jatkuvasti. J hankki kivenheiton päässä työpaikaltaan olevan panokämpän jo silloin kun alkoi vietellä naisystävää tekemään lapsen kanssaan. Uusi on todennäköisesti jo katsottu tai hankittu - ehkä samalla strategialla kuin aiempikin eli J:n sukunimellä mutta yhden kirjaimen muutoksella. Naisystävälle luottamus on tärkeää ja sitä ei ole, jollei hän itse näytä luottavansa toiseen ja antavansa liikkumavaraa toiselle. Hieno homma J:n kannalta - se helpottaa pettämistä.

Yksi J:n paljastuksista sai aikanaan nieleskemään. Hän kertoi fantasioivansa useammasta vaimosta. Se ei ollut pelkkä fantasia vaan aikomus. Mielenkiintoisen tästä tekee sen, että vaikka J paljon itsestään pimittikin naisystävältään, naisystävä oli kuitenkin tietoinen tästä fantasiasta. J oli jo esittänyt sen huumorilla, koputellut naisystävän rajoja, pohjustanut asiaa. Usea vaimo on varmaan nyt hetkeksi jäissä, koska pilasin J:n strategian paljastamalla J:n pimeää puolta naisystävälle. Se fantasia kuitenkin elää ja odotan mielenkiinnolla tulevaa. Nyt yhteisen lapsen myötä se nainen on oikeastaan jo menetetty tapaus - ei hän irtaannu J:stä.

Ennen kuin sain tietää kuka J:n naisystävä oli, kävimme J:n kanssa kiivaita keskusteluja hänen parisuhteestaan ja pettämisestä. Minun oli vaikea niellä sitä, että J oli suhteessa, jossa ei nähnyt kumppaninsa riittävän hänelle vaan petti ja aikoi pettää. J:n mukaan taas päätös pysyä suhteessaan ja pettää oli hänen omansa, johon minulla ja hänen kumppanillaan ei ollut sananvaltaa.

Kun sain tietää J:n naisystävän nimen, kävimme vielä raivokkaampia keskusteluja J:n kanssa. J tunsi olevansa ahtaalla; hänestä tuntui että pakotin hänet valitsemaan sen väliltä, että kertooko hän itse kaiken naisystävälleen vai teenkö minä sen. Lopputuloksenhan tiedämme: kärvistelin kolme viikkoa kunnes jysäytin sen pommin naisystävälle.

Keskustelut J:n kanssa tuona kolmena viikkona olivat mielenkiintoisia. J ei halunnut, että hänen naisystävänsä saisi tietää, mutta samalla hän piti todennäköisenä sitä, ettei naisystävä jättäisi häntä. Hän oli varma siitä. Jälkikäteen ymmärrän, että hän tunsi naisystävänsä jo niin hyvin ja oli tehnyt pohjan heidän suhteelleen niin huolella, että hän pystyi luottamaan siihen, että 1.5 vuoden suhteen jälkeen hänen naisystävänsä pysyisi hänen rinnallaan tapahtui mitä tapahtui.

Naisystävän kanssa jutteleminen vahvisti tuota käsitystä. Vaikka tämä nainen oli jo naimisissa, hän kertoi J:n saaneen hänet rakastumaan "tolkuttomasti" ja hyvin nopeasti. J on aina halunnut tuntea narttunsa, mikä tietysti auttaa manipuloinnissa, ja naisystäväkin kertoi minulle J:n tuntevan hänet perinpohjin. Ei sellaisen heittäytymisen jälkeen ole helppoa lopettaa suhdetta; kun on jättänyt aviomiehen, muuttanut paikkakunnalle, jossa ei ole sukulaisia, myynyt omaisuuttaan, luopunut koirastaankin ja rakentanut koko elämänsä sen varaan että on loppuelämänsä yhdessä sen miehen kanssa.

J teki pohjatyöt todellakin huolella ja nostan siitä hattua. 1.5 vuodessa J teki naiselle vaikeaksi lähteä suhteesta; asunnon, huonekalujen ja kaikkien tavaroiden hankkiminen aina keittiötarvikkeista siivousvälineisiin on aika iso homma etenkin kun rahaa ei ole paljon. He olivat niin pitkälläkin jo, että olivat jättäneet ehkäisyn, varautuneet perheenlisäykseen ja sopineet päivämäärän kihloihin menolle. Nainen oli niin varma elämänsä suunnasta että sen kaiken keikauttaminen ja parisuhteen päättäminen on iso ponnistus. J tiesi sen ja luotti siksi suhteen jatkumiseen vaikka kertoisinkin naiselle. Minä taas ymmärsin sen vasta tavattuani naisen ja kuultuani häneltä niistä kaikista asioista, jotka J pimitti minulta heidän suhteestaan.

En ole ylpeä kaikesta siitä, mitä raivoissani sanoin J:lle hänen suhteestaan ja hänen naisystävästään. En ollut koskaan ollut raivostuneempi kuin silloin kun sain tietää naisystävän nimen. Silloin yritin satuttaa J:tä niillä keinoilla mitä minulla oli. Käytin J:n menetelmiä; pyrin etsimään sen rajan, minkä yli menemällä satuttaisin J:tä eniten.

Huomasin ettei se raja ollut J:n naisystävä. Vaikka "J rakastaa sitä naista", ei J puuttunut sanoihini ja solvauksiini siitä naisesta. Ylitin mennentullen hyvänmaunrajat kun puhuin naisesta etsien J:lle kipeintä kohtaa. Sitä ei löytynyt. Se keskustelu sai minut ymmärtämään kuitenkin sen, että haluan miehen, joka ei anna muiden puhua tyttöystävästään sillä tavalla kuin minä puhuin hänen naisystävästään. Jos joku huorittelisi minua miehelleni, haluaisin että miesystäväni puuttuu siihen ja tiukasti puuttuisikin.

J:lle oli kuitenkin ookoo, että puhuimme hänen ulkomailla syntyneestä naisystävästään huorana melkoisen värikkäällä menneisyydellä käyden tietysti nykytilankin läpi aina käytöksestä ulkonäköön. Se on ensimmäinen ja ainoa kerta kun olen puhunut kenestäkään niin rumasti. Sitä kadun vaikka ymmärrän hyvin missä mielentilassa silloin olin.

J:n rajan yli menin vasta sanottuani sen faktan, että jos tällaisesta uutisesta kuten pettämisestä ja kusettamisesta se nainen tulee kuulemaan vasta ollessaan raskaana J:lle, se voi saada aikaan keskenmenon. Tiedän kokemuksesta miltä lääkkeellinen raskaudenkeskeytys tuntuu henkisesti ja fyysisesti ja se on edelleen yksi arimmista muistoistani. J tietää myös abortistani, mutta nuo sanani hän tulkitsi niin, että toivoin että hänen tuleva lapsensa kuolisi kohtuun. En ole koskaan nähnyt häntä raivostuneempana.

J:tä ei loukannut mikään hänen naisystäväänsä kohdistuva isku - ainoastaan ajatus mielikuvituslapsen menettämisestä oli tämä sitten edes muotoutunut vielä ruskuaisen sisälle tai ei. Ainoa, mikä J:lle on tärkeä, on oman lapsen saaminen. Ei naisystävä, ei parisuhde, ei rakkaus. Vain oma lapsi. 

Kesä 2015

- Kuinka kukaan nainen voi kestää sellaista parisuhdetta, jossa hän ei yksin riitä sinulle?
J hymyilee huulet yhdessä ilkikurisesti.
- Et vain kerro että panet muitakin?
- En.
- Mutta jos nainen tuntee sinut hyvin ja tietää millainen historia sulla on ollut, niin kuinka kukaan voi luottaa ettet petä?
- Se vaatii vain taitoa. Kuuntelepa, J painaa kasvoni käsiensä väliin ja kumartuu lähelle kasvojani. Tunnen J:n hengityksen kasvoillani. 
- "Tiedät, että rakastan sinua ja haluan olla kanssasi. Kun me perustamme perheen, millään muulla ei ole merkitystä. Olen jo nähnyt ja kokenut kaiken muun. Olen kokenut suhteissa kaiken minkä olen halunnut. Se ei ole enää uutta eikä jännittävää, en saa siitä enää mitään irti. Mutta en ole kokenut sitä miltä tuntuu saada oma perhe, nähdä lapsen kasvavan ja kehittyvän. Se on minulle uutta. Kuinka voisin sen kaiken uuden ja ihmeellisen keskellä ikävöidä jotain jo nähtyä ja koettua, johon olen kyllästynyt? Kun saan lapsen, kaikki muu on merkityksetöntä." 
J irrottaa otteensa ja nojautuu taaksepäin. Hetken minusta tuntuu kuin olisin saanut ensimmäisen rakkaudentunnustukseni häneltä. Hän on vakuuttava ja sanoista menee aikaa toipua. 
- Wow, olet harjoittelut repliikkisi hyvin.
J kohauttaa olkapäitään vaatimattomasti ja nauraa silmät tuikkien.

2 kommenttia:

  1. Nainen on siis tyhmä ja J:n näyttelijäntaitojen lumoissa. Unohda se nainen ja mies. Jatka omaa elämääsi. Teit jo sen mitä pitikin eli varoitit naista. Et voi tehdä enää mitään, jos toisen älyllinen kapasiteetti ei vain riitä asian ymmärtämiseen.

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä kommentoijaa. Kannattaa vaan antaa naisen pilata oma tulevaisuutensa ja keskittyy tekemään sun omasta tulevaisuudesta ihana.:)

    Muista että se nainen elää valintojensa kanssa etkä sinä. Nainen tulee kärsimään tuosta hyväksikäytöstä mutta se on sen ongelma. Pese kätes tosta suhteesta. Et hyödy siitä mitään että oot kiukkuinen naisen puolesta. Et voi myöskään tietää onko se nainen masokisti tai onko sillä jokin älyllinen jälkeenjääneisyys. Ei ole sun tehtävä selvittää onko sillä kenties huono isäsuhde ja roikkuuko se siksi tossa pettäjässä.

    Tsemppiä!:)

    VastaaPoista

Kommentit näkevät vasta ne hyväksyttyäni - jätäthän viestistäsi nimet ja arvaukset blogissa esiintyvistä henkilöistä.