bdsm, narsismi, narsisti, pettäminen, pettäjä, salasuhde, toinen nainen, uskottomuus

torstai 10. maaliskuuta 2016

Tyttöystävä

     Selvitin sen. Selvitin eksäni nykyisen naisen nimen. Se on minulle entuudestaan tuttu. Olen ollut mustasukkainen heidän väleistään aiemminkin - en vain tiennyt, että ne voisivat lähentyä niin paljon. Luulin, että se nainen oli jo naimisissa.

On paha olo. En edes tarkalleen tiedä mistä. Tuntuu, että oli helpompi olla ennen kuin tiesin. Jossain vaiheessa helpottaa, mutta juuri nyt tuntuu pahalta. Todella pahalta. Sellaiselta, että haluan pois. Jonnekin kauas. Maailman ääriin ja jättää kaiken nykyisen taakseni. Hukuttautua kaikkeen uuteen, aloittaa alusta. Olla eri minä.

Naisilla on paha tapa jäädä märehtimään. Se kaikki kiukku, viha, suru, mustasukkaisuus.... niihin käytetyn ajan voisi hyödyntää. Sen sijaan, että itkisin sängyssä masentuneena kohtalostani, voisin tehdä jotain hyödyllistä: kehittää itseäni. Keskittää energiaani muuhun kuin yhteen läpipaskaan mieheen ja hänen typerään tyttöystäväänsä. Lopultakin kyseessä on vain yksi parantumaton pettäjä ja yksi hyväuskoinen hölmö.

Jotakuta muuta kehottaisin hengittelemään rauhallisesti ja suuntaamaan ajatukset muuhun. Oikeasti se on vaikeaa: tuntuu vaikealta hengittää, kurkkua kuristaa, kyyneleet eivät ole kaukana ja kaikkein mieluiten menisin masentuneena sänkyyn odottamaan, että kuolo korjaa pois.

8 kommenttia:

 1. Onkohan tässä nyt mennyt minulta jotain ohi. Mikä tuosta naisesta nyt huoran tekee? Eikö hän saa tehdä elämällään mitä haluaa, esim seurustlla jonkun miehen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli, ei ole mennyt mitään ohi sinulla.:) Tytsy tuskin on ottanut maksua seksistä (vaikka mistäs sen tietää), mutta "huora" tuntuu ihan käyttökelpoiselta nimitykseltä etenkin nyt kun tiedän, kuka hän on (eli miten pukeutuu, miten tutustui eksääni, kuinka helposti "jakoi pillua", millainen suhdehistoria hänellä on ja mikä yleisilme koko typykästä tulee). On naisia, joita en voisi kutsua huoraksi (vaikka he seurustelisivat eksäni kanssa ;)), mutta tähän naiseen se ilmaisu sopii.

   Sinänsä mielenkiintoista, että eksälleni on ok se, että huorittelen hänen tyttöystäväänsä. Eksäni ei puolustele tms. Hän myös tunnistaa heti, kenestä puhun - käytin sitten ilmaisuna huoraa tai jotain muuta, samantyyppistä ilmaisua. Ainakin tästä keissistä on vahvistunut se, että haluan miehen, joka ei todellakaan kuuntelisi sellaista tekstiä tyttöystävästään, millaista minä olen viimepäivät suoltanut.

   Poista
 2. Exäsi kestää huora-sanan käytön koska itsekin kutsuu huoraksi... ;-)

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen kommentoija tässä vielä. Mitä se nainen oikein sinulle on tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen naisen somekäyttäytyminen koettelee hermojani. Joskus ihmisistä vain tulee epämiellyttävä kuva heti aluksi. En pitänyt tästä naisesta silloinkaan kun hän oli vielä toisessa parisuhteessa (ja nuoleskeli somessa eksääni ja muita, joista voisi olla hänen uralleen hyötyä).

   Jollen tietäisi naisesta muuta kuin nimen ja kuvan tms., en ehkä kiehuisi niin paljon. Mutta mitä enemmän näen (hän on aktiivinen netissä), sitä enemmän inhoan häntä. Hän on vastenmielinen: koko olemus ja käytös.

   Eli mitä hän on minulle tehnyt? Tunkeutunut tietoisuuteeni. En pidä sellaisista joka paikassa huoraavista tyrkyistä pyrkyreistä.

   Poista
 4. Kommentistasi paistaa läpi että et vaan voi sietää sitä että joku muu on Ykkönen exäsi silmissä ja sinä vain varapano..

  VastaaPoista

Kommentit näkevät vasta ne hyväksyttyäni - jätäthän viestistäsi nimet ja arvaukset blogissa esiintyvistä henkilöistä.