bdsm, narsismi, narsisti, pettäminen, pettäjä, salasuhde, toinen nainen, uskottomuus

torstai 25. helmikuuta 2016

Olisipa kauheaa olla itseni vihamies...

     Kuinka vaikeaa yhden ihmisen henkilöllisyyden selvittäminen on?

Maanantaina ratsasin kolme rappua. Varmistin, että eksäni oli tukevasti kiinni työpaikallaan eikä lähdössä lounastauollakaan rakennuksesta. Sitten painoin reittioppaan kuvan mieleeni ja lähdin matkaan. Etsimään sitä osoitetta, joka lähettäjän paikalla eksältäni saamassa paketissa oli ja joka ei ollut eksäni osoite.

Oli orastava toive siitä, että eksäni olisi jostain käsittämättömästä syystä laittanut palautusosoitteeksi tyttöystävänsä osoitteen. Laittanut sen paketin syrjään ja toivonut, että se jäisi minulta huomaamatta. Että tyttöystävällä olisi vielä oma asunto, vaikka tyttö pääsääntöisesti majailisikin eksäni nurkissa. Että eksäni käyttäisi tytön asuntoa välillä tukikohtanaan - siirtäisi hänelle tulevat epämääräiset postit mieluummin sinne kuin omaan osoitteeseensa.

Puolessa tunnissa olin kolunnut kolme rappua. Yhteen rappuun pääsin asukkaan vanavedessä, toiseen pujahdin postinkantajan avulla, kolmannessa pitelin lastenvaunujen kanssa tuskailevalle ovea auki. Ja ihan turhaan: vasta viimeisessä löysin oikean oven ja sille sukunimen.

On pettynyt olo. Sukunimi ei kerro minulle mitään. Sitä ei löydy Facebookista eksäni kavereista, Fonecta ei paljasta etunimeä, google on hyödytön eikä Väestörekisterin osoitepalvelu toimi ilman etunimeä. Olen taas lähtöpisteessä: ei aavistustakaan, kuka se nainen on.

Tiedän naisen ulkonäöstä edelleen vain kengänkoon ja vaatemaun. Hiustenväriä aavistelen, kosmetiikasta voin päätellä jotain laittautumisesta. Muuten ei mitään. Hän on olemassa, mutta silti kuin hailakka henkäys. Häntä on vaikea tavoittaa, hän on kuin aineeton.

On jo aika toivoton olo. Luovuttanut. Ei ole sitä seuraavaa askelta, jota kokeilla.

6 kommenttia:

 1. Taistelet tuulimyllyjä vastaan...Vaikka saisit selville exäsi nykyisen ja vaikka saisit kiilaa heidän välilleen, AINA tulee joku uusi tilalle.
  nim."An ny olla, lak ny jo"

  VastaaPoista
 2. Huoh.sussa on oikeasti monen psyykkisen sairauden piirteitä. Etkö nyt tajua - olet eksällesi pelkkä pillu ja siinä se koska siinä on kaikki mihin kelpaat ja aina et siihenkään.
  ja se tulee sattumaan kun tajuat millaisen helpon pillun olet itsestäsi tehnyt. Jutut kiertää. Esim. Mun kotikaupungissa tiedetään aivan tasan kuka olet ja porukalla oikeesti nauretaan kun sua kylillä näkyy. Sun oikea olemus ei vastaa yhtään sitä mitä tänne kirjotat. Luulit vissiin ettei sun henkilöllisyyttä saatu selville. Tsekkaapa seuraava seiskan numero - siellä juttu sinusta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naiset ovat sitten julmia toisilleen...;)

   Poista
 3. Ai oikein Seiskaan? No nyt menee jännäksi... :-)

  VastaaPoista

Kommentit näkevät vasta ne hyväksyttyäni - jätäthän viestistäsi nimet ja arvaukset blogissa esiintyvistä henkilöistä.