bdsm, narsismi, narsisti, pettäminen, pettäjä, salasuhde, toinen nainen, uskottomuus

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Pettäjä

     Olen pohtinut asioita paljon viime päivät. Sain aikani purkaa tunteitani eksälleni, kunnes hän laittoi vuodatukselleni stopin. Hänelläkin on rajansa. Sen jälkeen olen yrittänyt vain jatkaa elämää: suunnata ajatuksia aktiivisesti muualle, pitää itseni kiireisenä ja purkaa vihaani urheiluun mutta ajatus siitä naisesta ei jätä rauhaan. 

Vaikka halu tuhota naisen elämä onkin laantunut, alkaa ajatus vahvistua siitä, että sen naisen on saatava tietää. Siltä naiselta ei ole kysytty, haluaako hän olla suhteessa, jossa miehellä on muita naisia. Nainen ei ole saanut päättää ja esittää omaa mielipidettään, vaan eksäni on tehnyt sen hänen puolestaan. Jos nainen tietäisi, hän ei ehkä missään nimessä haluaisi olla sellaisessa suhteessa.

Jos minua petettäisiin, haluaisin tietää siitä. Haluaisin, että mieheni kertoisi siitä itse. Mutta jollei hän kertoisi, siinä tapauksessa toivoisin, että edes se nainen sanoisi minulle. En haluaisi olla suhteessa, jossa miehelleni ei riitä se, että annan itseni kokonaan ja alistun ja nöyrryn hänelle. Suhteessa, jossa uskon olevani miehelleni ainoa, suostun asioihin, joihin en missään nimessä suostuisi, jos miehelläni olisi muitakin. Alistuvillakin on omanarvontuntonsa.

En tiedä kumpi on sille naiselle pahempi: saada tietää nyt ja nimenomaan toiselta naiselta vai uhrata vuosia suhteeseen, joka ei olekaan sellainen, kuin hän luuli. En tiedä, onko hänestä pahempaa kuulla pettäjämiehestään nyt vai vasta vuosien jälkeen. Jossain vaiheessa pettäminen tulee kuitenkin esille.

Olen kahdenvaiheilla, mietteliäs. Tuttuni, jonka mielipiteitä pidän arvossa, kehotti minua miettimään, mitä hyötyä ja haittaa minulle itselleni olisi, jos kertoisin suhteesta eksäni naiselle. Siis lakata ajattelemasta sitä, mitä se nainen tahtoisi. On vain niin vaikea päästä yli siitä, että minusta petetyn on tiedettävä...

Jos sinua petettäisiin, haluaisitko tietää siitä?

10 kommenttia:

 1. Poliisi pamputtaa. Sulla on hyvä ja paha poliisi pamputtamassa. Vuorotellen. Kerro niistä Unohda eksäsi ja se nainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin "Tahtoisin ehdottomasti tietää uskottomuudesta!" -julistuksia. En kommenttia, joka kuulostaa kuin itse The Eksä olisi sen kirjoittanut... Mielenkiintoista.:D

   Poista
 2. Ilman muuta tahtoisin tietää, vaikka tieto lisääkin odotetusti tuskaa. Mitä varhaisemmin tieto tulee, sitä vähemmän se satuttaa. Ensisijaisesti haluaisin tietää asian minua pettäneeltä, mutta jos tämä ei pysty sitä tekemään syystä tai toisesta, myös toissijainen informaatiolähde kelpaa. Joka tapauksessa totuus tulee ilmi ennemmin tai myöhemmin. Voimme vain itse vaikuttaa sen ilmenemisen ajankohtaan ja puukon terän tylsyyteen selässä, kuinka kivuliaasti se raastaa haavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinkin järkevää puhetta.;) Voin allekirjoittaa koko viestisi. Tismalleen noin!

   Poista
 3. Riippuu tilanteesta. Jos en olisi vielä kovin sitoutunut mieheen (avioliitto, lapset, asuntolaina) niin haluaisin tietää. Jos taas olisin sitoutunut mieheen ja kyseessä olisi yhden illan juttu, en haluaisi tietää. Suhteesta haluaisin tietää aina, seksisuhteestakin ehkä.

  VastaaPoista
 4. Mikään ei ole niin vastenmielinen kuin moraalinvartija joka puuttuu toisten asioihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, keksisin itse paljon vastenmielisempääkin...;)

   Poista
 5. Miksi yhdestä, tai muutamastakaan pettämiskerrasta pitäisi kertoa kellekään? Exälle kostaen, kaver(e)ille kehuen, muille huomiota hakien? Ei kuulosta jalolta tai tarpeelliselta. Kellekään. Naivia ajatella, että siitä jotain hyvää syntyisi. "Vahinko"pettäjä oppii virheestään ja palaa omassa helvetin tulessaan. Sarjapettäjä jää aikanaan kiinni. Harkitse vakavasti.

  Millaisia tunteita odotat itsellesi/itseltäsi, jos kerrot?

  m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haluaisin tietää, jos minua petättäisiin edes yhdenkin kerran. Jos alistun suhteessa miehelle ja teen asioita vain toista miellyttääkseni (kuten antaisin edes kerran vuodessa peppuseksiä vaikka vihaan ja inhoan sitä), haluan todellakin tietää, jos olenkin suhteessa kusipäämiehen kanssa. Jos tiedän, että mies panee muitakin, en todellakaan jaa persettäni miehelle ja miellyttäisi toista niin auliisti. Minkä helvetin takia heräisin keskellä yötä ottamaan kotiin kompuroivalta mieheltä suihin, jos tietäisin, että hän oli juuri pannut jotakuta randomia ravintolan vessassa?

   Jos mies pettää, passaus ja miellyttäminen vähenee radikaalisti: mm. seksiä ei enää olisi luvassa silloin kun olen väsynyt, kun minua nukuttaa, kun minulla on ollut paska päivä, menkat vaivaa, en ole itse lauennut hetkeen jne.

   Eksäni ei opi virheistään (hän unohtaa huonot kokemukset pian, tykkää ottaa riskejä ja luottaa selviytymiseensä) eikä hän "pala omassa helvetin tulessaan". Hän ei tunne tunnontuskia pettämisestä. Ehkä hän jää kiinni ilman minuakin, mutta silloin hänen tyttöystävänsä on voinut esim. menettää ne vuodet, jolloin olisi voinut saada lapsia, jos jälkikasvua kaipaa jne. On aika rankkaa kenelle tahansa se, että tuntee menettäneensä monta hyvää, arvokasta vuotta toisen vuoksi. Eiväthän ne yhdessävietetyt vuodet enää samalta näytä kun tietää, että todellisuudessa mies petti ja valehteli kaiken aikaa vaikka muuta uskotteli.

   Jos kerron, varmasti vahvin tunne on pelko.:) Jos kerron, todennäköisesti hommaan jonkin lomamatkan, jonne lähden heti ja pidän puhelimen suljettuna ja totaalisen sometauon. En halua olla kotona, jos eksäni tulee minua etsimään tai pelätä, että hän etsii minut muualta käsiini. Saati että "ryömii lankoja pitkin luokseni" puhelimella.:'D

   Poista

Kommentit näkevät vasta ne hyväksyttyäni - jätäthän viestistäsi nimet ja arvaukset blogissa esiintyvistä henkilöistä.