bdsm, narsismi, narsisti, pettäminen, pettäjä, salasuhde, toinen nainen, uskottomuus

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Toinen nainen vai ykkönen?

     Tänään eräs tietty nainen tulee kotiin. Hän laittaa kenkänsä niiden saappaiden viereen, joita toinen nainen on aamulla kokeillut. Hän ripustaa takkinsa takin viereen, jota toinen nainen on aamulla sormeillut. Häntä suukottaa ja halaa mies, jonka toinen nainen on aamulla tyydyttänyt. Kunnolla.

Nainen on siitä kaikesta tietämätön. Hänellä on todennäköisesti tänään vapaailta. He ehkä syövät hyvin, katsovat jotain leffaa ja nukahtavat lusikassa. Nainen on ilahtunut kun hän saa levätä: hänen ei tarvitse palvella miestään, ei tyydyttää, ei alistua miehen sadistisille ja rivoille haluille. Hänen ei tarvitse, sillä mies on jo tyydytetty. Mies on jo laukaistu. Mies on jo saanut tarvitsemansa, on hyvällä tuulella ja hurmaavimmillaan.

Nukahtaessaan rakastamansa miehen sylissä hymy huulillaan, nainen on autuaan tietämätön siitä, että sille samaiselle tyynylle, samaiselle peitolle asettui vain tunteja aiemmin toinen nainen.

Se nainen olen minä.

---

Illalla aamuiset tunteeni ovat enää hataria muistoja. Aamun ilo, jännitys, onni ja lempeät rakastumisen tunteet hiipuivat - ne katosivat siellä jossain vaiheessa eksäni eteisen tienoilla. Toisin kuin voisi luulla, en hymyile tavattuani eksäni. En hymyile saatuani olla taas hänen kanssaan. En hymyile seksille, sen jälkeiselle hyvälle ololle ja sille tyytyväisyydelle, jonka eksälleni sain luotua.

Kotimatkalla eksäni luota nieleskelin kyyneleitä. Hengittelin bussin takaosassa ja yritin olla läsnä - keskittyä nykyhetkeen, maisemiin, ihmisiin ympärilläni. Sinnittelin etten pillahtaisi itkuun julkisella paikalla. Kotona painuin suihkuun. Seisoin lämpimän veden alla ja annoin veden virrata ikään kuin vesi pystyisi huuhtomaan pahan olonkin mennessään.

Aamulla olin innoissani ja odottavaisena. Olimme juuri suunnitelleet yhteistä matkaa, tavanneet useammin, jättäneet kumin vaikka en käytä pillereitä. Moni asia viittasi siihen, että he olivat eronneet. Että minä olisin ykkösenä. Että meidän suhteemme kestäisi - muut naiset olisivat vain pienen pieniä, ohikiitäviä piipahduksia eksäni elämässä ja suhteemme varjona.

Eksäni asuntoon mennessä uskoin, että asunnosta löytyisivät vain eksäni tavarat. Että kaikki olisi niin kuin silloin kun tutustuttiin - kun meitä oli vain me kaksi.

Lähtiessä avasin kaapinoven. Naistenkenkiä. Otin saappaat käsiini ja katselin niitä. Pienikokoiset, sirot, lutkalle sopivat. Niiden yllä nakotti naistentakki. Tartuin sen hihaan ja sormeilin sitä. Yritin kuvitella, millainen nainen niitä käyttäisi. Minä en nimittäin tiedä. En tiedä sen naisen henkilöllisyyttä.

---

Nainen tuntee olonsa todennäköisesti turvalliseksi. Hän uskoo, että keskustelujen jälkeen mies on hänen. Että mies ei petä. Että kaikki se, mitä nainen miehelle antaa, riittää pitämään miehen uskollisena. Nainen on naiivi, kokematon, hyväuskoinen. Hän on ollut mustasukkainen, mutta uskoo, että on saanut miehen talutusnuoraansa.

Minulle nainen on tunkeilija. Minulle nainen on nainen, joka tuli eksäni elämään vasta kaksi vuotta minun jälkeeni. Pitkäaikaisempana pidän eksääni enemmän minun miehenäni kuin hänen. En arvosta heidän parisuhdettaan, en välitä naisen tunteista, olen tuntenut kieroa tyytyväisyyttä eksäni pettäessä häntä heidän suhteensa alkuaikoina kanssani ja olen vahingoniloinen siitä, mitä tiedän naisen kokeneen eksäni kanssa. Jos hän tietäisi minusta, hän pitäisi minua toisena naisena. Minun näkökulmastani hän tuli vasta minun jälkeeni.

---

Tänä iltana yksi petetty, mutta siitä onnellisen tietämätön nainen tulee nukahtamaan pettäjän kainalossa. Samaan aikaan toinen petetty, mutta siitä tuskallisen tietoinen, tulee itkemään yksin särkynyttä sydäntään.

4 kommenttia:

 1. Tuossa teidän touhussa on vain yksi tuplavoittaja - eksäsi. Hän saa painaa ja pettää kahta naista yhtä aikaa ja ilmeisesti nauttii suunnattomasti sadistisena persoona tästä. Mielenkiintoista olisi tietää, kumman pettämisestä hän nauttii enemmän: Sinun, jota ei voi pettää niin paljoa koska tiedät hänet petturiksi vai uuden naisensa, joka uskoo sinisilmäisesti mieheen. Pidät alistumisesta ja toisinaan alistamisesta. Eikö tekisi mieli kostaa miehelle hänen vehkeilynsä. Pieni vihje olemassaolostasi uudelle naiselle voisi saada juttuun uutta käännettä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että siinä vieraan naisen kamppeita katsellessa on käynyt mielessä yksi jos toinenkin "idea"...;) Pienen viestin saa nopeasti sujautettua naisen takintaskuun, fiksuun paikkaan jätetty hius herättäisi naisessa epäilyksiä ja mustasukkaisuutta jne.

   Toisaalta olen niin kiltti kun arvostan miestä, että aika paljon saisi tapahtua, että tekisin jotain tuollaista salaa. Jos houkutus tulee liian suureksi, todennäköisesti kerron ajatuksistani eksälle, jotta hän huolehtii ettei esimerkiksi tilaisuuksia tule (ts. valvoo minua herkeämättä hänen luonaan :)). Olen jo maininnut hänelle aiemmin, ettei minuun välttämättä ole enää luottamista hänen luonaan kun huomasin, että voisin selvittää nopeasti naisen nimen, jos löydän pöydiltä hänen postiaan. Alistuva osa minusta tietää, ettei minulla ole lupa tonkia toisen asuntoa, utelias ja mustasukkainen puoli taas haluaa kiihkeästi selvittää, MILTÄ se nainen näyttää.

   Poista
  2. Voisi myös kuvitella, että toinen nainen haistaa toisen naisen hajun, jos piehtaroitte samoissa petivaatteissa, kuten tekstisi antaa ymmärtää tai sitten tämä uusi nainen on totaalisesti vain niin typerä, ettei tajua mistään mitään.

   Poista
  3. Haluaisin tietysti kallistua tuohon viestisi loppupäähän: "totaalisesti vain niin typerä, ettei tajua mistään mitään"...;)

   Oman kokemukseni mukaan petetyt eivät ihan oikeasti huomaa tai eivät kuitenkaan tartu asiaan: sulkevat havainnot jonnekin mielensä perukoille. Seurustellessa tai domeja pettäessä en kertaakaan narahtanut siksi, että jonkun miehen tuoksu olisi jäänyt petivaatteisiini. Tai ainakaan kukaan mies ei koskaan ottanut sitä puheeksi, vaikka kaikkiin sattuikin pettämiseni (jonka siis olen itse paljastanut tai jäänyt kiinni esimerkiksi viestien kautta).

   Olen lähes täysin varma, että nämä kaksi ovat jutelleet pettämisestä ja nainen on ollut mustasukkainen minustakin (mutta keskustelun jälkeen luullut, että minut kuopattiin jo). Eli nainen ehkäpä nyt joko luottaa mieheensä tai haluaa niin kipeästi luottaa (koska suhteella ei ole tulevaisuutta ilman luottamusta) että ohittaa joko oman tahtonsa voimalla tai eksäni avustuksella pienet vihjeet pettämisestä. Petetyt nielevät aika uskomattomiakin juttuja esimerkiksi siksi, että ovat niin rakastuneita ja tahtoisivat niin kovasti uskoa toiseen...

   Poista

Kommentit näkevät vasta ne hyväksyttyäni - jätäthän viestistäsi nimet ja arvaukset blogissa esiintyvistä henkilöistä.