bdsm, narsismi, narsisti, pettäminen, pettäjä, salasuhde, toinen nainen, uskottomuus

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Herransa huora

     Yöllä istuin taksissa hakattuna, puhkinaituna, meikit poskilla ja spermat hiuksissa matkalla kotiin. Takana treffi-ilta eksäni kanssa.

Viimeisin oikutteluni ei mennyt oikein putkeen. Pohdin, miten esittelisin itseni eksäni uudelle, joka ei tiedä minusta. Minäkään en tiedä vielä kuka hän on. Jättäisinkö eksäni luona kyläillessä jälkeeni paljastavan parfyymipilven, jotain pientä ja naisellista kuten loppumaisillaan olevan huulikiillon vai sujauttaisinko naisen takin taskuun viestin? Voisin olla häijy. Ilmaista vain, että häntä petetään. Tai voisin jättää jonkinlaisen tavan ottaa yhteyttä minuun, jotta voitaisiin jutella.

Eilen käsky kävi hänen luokseen. Kieltäydyin. Koska eksälläni on kyky saada tahtonsa periksi, huomasin viimehetkillä juoksevani korkkareissa bussiin ja sutimassa huulia pornonpunaisiksi keskellä pikkujoulukansaa.

Eksäni luona en jättänyt mitään lippuslappusia, hinkannut tuoksuani tekstiileihin tai pudotellut kamojani toisen naisen löydettäväksi. En ehtinyt. Ei minulla ollut tilaisuutta. Ja vaikka olisi ollut, en olisi uskaltanut.

Tänään moni toipuu krapulasta. Minullakin on jomotusta. Jomotus vain johtuu lyönneistä ja pilluni kovasta käsittelystä. Kaivoin juuri vanhan tutun ystäväni, Trombosolin, kaapista. Olen käyttänyt sitä ennen vain kaulan fritsujen parantamiseen. Nyt voide kihelmöi leuassa. Siihen sattuu ja mustelmasta näyttää tulevan iso.

Tänään en ole kuitenkaan itkenyt. On ollut kummallisen turta olo. Toteava: nyt sattuu istuminen, pilluun sattuu, leukaankin sattuu ja kaulassa tuntuu kuristamisen muisto. Mieli kuitenkin muistaa myös hellyyden: eksäni sulkemassa minut syliinsä käsiteltyään minua riittävästi. Eksäni silittämässä minua ja pyyhkimässä poskille valuvat kyyneleeni. Eksäni suukottamassa hyvän kotimatkan suukon ja kehumassa kuinka hyvä tyttö olenkaan.

Minun sydämeni tuntuu olevan tyhmä. Se rakastaa vaikkei pitäisi. Se on luovuttanut itsensä sellaiselle, joka ei kohtele sitä kivasti. Ja silti se ikävöi jo toisen luo.

2 kommenttia:

  1. Piti sitten taas toistaa tuo kuvio, ties kuinka monennetta kertaa, vaikka tiedät tapaamisen olevan kaikkea muuta kuin hyväksi Sinulle. Oletko miettinyt, millaista olisi elää exäsi kanssa pysyvästi parisuhteessa saman katon alla? Tuohon menoon turtuisi viikossa, jos henki ei jo lähtisi 3. päivänä. Toisesta viikosta lähtien herra jo pettäisi Sinua jonkun houkan kanssa. Älykkäänä naisena en Sinuna miettisi kahta sekuntia, miten edetä tämän asian kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkät rauhalliset jaksot saavat oikeasti uskomaan, että parisuhteessa väkivaltaa olisi harvoin. Tiedän, ettei väkivaltaa pitäisi sietää lainkaan, mutta kyky ajatella järkevästi tai selvästi hämärtyy kun on vahvasti kiinni toisessa...

      Poista

Kommentit näkevät vasta ne hyväksyttyäni - jätäthän viestistäsi nimet ja arvaukset blogissa esiintyvistä henkilöistä.