bdsm, narsismi, narsisti, pettäminen, pettäjä, salasuhde, toinen nainen, uskottomuus

torstai 8. lokakuuta 2015

Ok, let's face it, virtsattuna ja spermattuna ei ole kovin jumalainen olo...

     On häpäisty, hämmentynyt olo. Eksäni kyläili juuri luonani.

Mieli ei vieläkään oikein ymmärrä sitä, miten panon jälkeen päädyin vaatteet päällä selin suihkun lattialle kultaiseen suihkuun.

Hävettää.

Pillu on turpeana panosta. Sen mielestä se oli erinomainen pano. Pilluni oli kaivannut eksäni tuttua, kookasta ja kaunista kalua sisäänsä. Sänky mourusi kuin viimeistä päivää, minä mourusin nautinnosta.

Kun minut paikat kosteina talutettiin kylpyhuoneeseen, en osannut odottaa mitään pahaa. Luulin, että saan pestä kalun. Ehkä pidellä kalusta kiinni ja tähdätä kultaisen suihkun vessanpönttöön.

Luoja.

Vielä käskystä suihkun lattialle asettuessani en uskonut, että päälleni kustaisiin. Että vaatteisiini kustaisiin. Että suuhuni, kasvoilleni ja hiuksilleni kustaisiin. Että jossain vaiheessa virtsan tuoksu täyttäisi koko pienen suihkunurkkaukseni ja haukkoisin henkeä peläten jostain typerästä syystä hukkuvani kusen alle.

On nöyryytetty olo.

Pilluni muistelee edelleen mielissään orgasmia, mieleni taas ahkeroi suihkun tapahtumissa voimatta ymmärtää.

Eksäni jätettyä minut siistiytymään, toivoin veden vievän mennessään virtsan, muiston, häpeän. Turhaan. Vaatteet painautuivat litimärkinä ihooni, korsetti tuntui puristavan, tyllihame alkoi painaa. Tuntui häpäistyltä, alistetulta, avuttomalta.

En olisi halunnut lähteä suihkusta, mutta sinnekään en voinut jäädä. Aamutakkini alkoi kostua hiuksista tippuvasta vedestä, ripsivärit olivat suhruna silmien alla. Eksäni edessä olo oli kuin uitetulla koiralla. Sanaton, säälittävä. Aseista riisuttu ja alistettu. Nöyräksi johdatettu ja palvelualttiiksi häpäisty.

Porno pyörimään, kieli perseeseen ja käteenveto. Spermat laskeutuivat nätisti iholleni ja aamutakilleni. Hiuksissa virtsan muisto, kropalla tuoreet spermat ja olin kerrankin sanaton eksän lähtiessä. Entä eksäni? Hän lähti hymy huulilla - lähetti vielä lentosuukon sulkiessani ovea.

Tänään on hieman vaikea tuntea itseni jumalaiseksi...

2 kommenttia:

  1. Ex- nartun kanssa touhuaminen on kaikkein parasta; voit tehdä mitä vaan mikä itseä innostaa välittämättä pätkääkään nartusta ja sen tarpeista tai tunteista; herranjumala sentään, sehän on VAIN narttu ja vielä ex-sellainen, so who cares!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio ja tarpeellinen muistutus - rakastuneen kun on usein vaikea nähdä tilanteita toisen silmin... Kiitos kommentistasi!

      Poista

Kommentit näkevät vasta ne hyväksyttyäni - jätäthän viestistäsi nimet ja arvaukset blogissa esiintyvistä henkilöistä.